Liv Ranwegs blogg

Liv Ranwegs blogg

Om Bloggen

Hälsa, medicin, forskning, kostfakta, komplimentär medicin, alternativ medicin, recept, vad som händer i företaget och med div. utbildningar. osv.
En salig blandning.

Jag finns även på Facebook:
https://www.facebook.com/LivRanwegochhalsa

Forskningsprojekt

Kraniosakral terapiPosted by Liv Ranweg Fri, September 20, 2013 21:50:02
I höst kommer jag att jobba ideellt med ett spännande initiativ som ska leda till kunskaper som både gynnar er som patienter och som bidrar till att utveckla kraniosakral-terapi som behandlingsform.

Närmare bestämt ett forskningsprojekt med tre ganska knepiga diagnoser - knäartros, kroniska ländryggssmärtor och migrän/svår huvudvärk – eftersom det är diagnoser med vilka patienter ofta kommer till oss eftersom de har haft svårt att bli tillräckligt friska med de skolmedicinska behandlingar som erbjudits dem.
Jag har inte bestämt mig för om jag ska vara med i alla tre eller bara välja en av diagnoserna. Det lutar mot migrän/svår huvudvärk. Men om ni har några önskemål så kom gärna med förslag.

De som vill medverka i studien, som klient, kommer gratis på behandling efter ett visst "Schema" och det blir avtalsenligt.

Detta känns verkligen jättespännande!


Trevlig helg!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Liv Ranweg Thu, December 04, 2014 19:47:40

Tack för dina ord Åke. Nu är studien slutförd och resultaten håller på att samlas in för att sedan gås igenom. Det blir spännande att se resultatet :)
/Liv

Posted by Åke Lantz Mon, November 24, 2014 16:41:13

Hej.
Kroniska ländryggssmärtor är ett enormt stort problem och kan givetvis innefatta artros.
Jag skulle tro att detta problem ligger på topp 10 listan i världen, över "sjukdomar" som kostar samhället enorma summor. Så om det inte är försent så skulle jag satsa på det.
Vänliga Hälsningar/Åke